Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung Galaxy S23, 200 Megapiksel kamerasıyla piyasayı kasıp kavuracak

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
Samsung Galaxy S23, 200 Megapiksel kamerasıyla piyasayı kasıp kavuracak

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Samsung, 2023 yılında çıkarmayı planladığı amiral gemisi Galaxy S23 telefonlarında mevcut modellerden daha yüksek kamera özellikleri sunacak. Galaxy S23’ün 200 Megapiksellik kamerayla geleceğine yönelik söylentilere yenileri eklendi.

Samsung Electronics'in Galaxy S23 modeli için 200 Megapiksellik sensörü geliştirmeyi tamamladığı ve şirketin tedarikçilerini seçme sürecinde olduğu iddia edildi. Kore merkezli şirketin bileşen bölümü Samsung Electro-Mechanics, yeni 200 Megapiksel ISOCELL sensörü için siparişlerin yüzde 70'ini alacak. Samsung Electronics ve diğer ortaklarının, siparişlerin kalan yüzde 30'unu ETNews aracılığıyla ürettiği belirtiliyor.

Son tasarımı tamamlayan Samsung'un, 2023'te çıkacak akıllı telefon serisine yetişmesi için ISOCELL HP3 sensörünün üretimini artırdığı bildiriliyor. Yani Galaxy S23, 200 Megapiksel  ISOCELL HP3’ü kullanan ilk Samsung cihazı olabilir. Zira Samsung'un ISOCELL HP1 adı verilen 200 Megapiksellik bir kamerası var. 

ISOCELL HP3, HP1'in yükseltilmiş bir versiyonu ancak hangi açıdan olduğu belirsiz. HP1, 8K ve 4K videolar kaydedebilir ve gelişmiş HDR ve Çift Süper Faz Algılama otomatik odaklama gibi özelliklere sahiptir.

Galaxy S23’e ilişkin sızıntılar muhtemelen 2022'nin sonlarına doğru gelmeye başlayacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...