Twitter ücretli abonelik paketi Blue'nun fiyatını artırdı

Düzenleyen: / Kaynak: The Verge
Twitter ücretli abonelik paketi Blue'nun fiyatını artırdı

TEKNOLOJİ Haberleri  / The Verge

Sosyal medya devi Twitter, geçtiğimiz yıl birkaç ülkede Blue isimli ücretli abonelik sistemini kullanıma sunmuştu. Son dönemlerde satın alma işlemiyle gündemde yer edinen şirket, abonelik paketinin fiyatını artırdı.

Avrupa’nın ünlü sosyal medya danışmanlarından Matt Navara, Twitter Blue abonelik fiyatının 2,99 dolardan 4,99 dolara çıktığını açıkladı. Peki, Blue ne tür avantajlar sağlıyor? Gerçekten de ücretsiz olarak kullanılabilen Twitter’ın ücretli versiyonu kullanıcıların işine yarıyor mu? 

Twitter Blue kullanıcıları diğer kullanıcılardan farklı olarak birkaç ayrıcalığa sahip. Bunlardan biri tweetleri paylaşmadan önce geri alabilme özelliği ve tweetin bu şekilde düzenlenebilmesi. Bunun yanı sıra kullanıcılar, takip ettikleri kişiler tarafından paylaşılan ‘En İyi Makaleler’ listesine erişebiliyor ve reklamlara da takılmıyor. Okuyucu modu da bir diğer dikkat çeken özellik ve bu tweet zincirlerinin okunmasını kolaylaştırıyor. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...