Filyos faciasına idari ve adli soruşturma

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Filyos faciasına idari ve adli soruşturma

TÜRKİYE Haberleri  / AA

Bakan Binal Yıldırım, Çaycuma'da Filyos çayı üzerindeki köprünün çökmesine ilişkin idari ve adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çaycuma'da Filyos çayı üzerindeki köprünün çökmesine ilişkin, idari ve adli soruşturma başlatıldığını bildirdi. nbsp;
nbsp; Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, köprünün çöktüğü bölgede incelemelerde bulundu. nbsp;Burada gazetecilere açıklamada bulunan Binali Yıldırım, köprünün neden çöktüğüne yönelik bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, "Teknik çalışma bir yandan sürüyor, bir yandan da idari soruşturma başlamış durumda. Kaybolan ve muhtemelen hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olması dolayısıyla bir adli soruşturma da, eş zamanlı olarak başlamış durumda" dedi. nbsp;
nbsp;Zonguldak'taki Filyos Çayı üzerindeki köprü, geçen cuma günü çökmüş; taşkın suya kapılan 15 vatandaş hayatını kaybetmişti. 1 haftada sadece 2 cesede uluşılabildi. Kayıp 13 kişiyi arama çalışmalarının sürüyor.

TÜRKİYE
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...