Bakırköy'de 'koronavirüs testi' kuyruğu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakırköy'de 'koronavirüs testi' kuyruğu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne koronavirüs şüphesiyle test yaptırmak için gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmak isteyen vatandaşların oluşturduğu metrelerce uzunluktaki kuyruk havadan görüntülendi.

İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını etkisini arttırmaya devam ediyor. Türkiye’de son olarak 37 kişinin hayatını kaybettiği bildirilen salgında birçok vatandaşta virüs şüphesiyle hastanelere koştu. Son olarak Bakırköy'de Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çok sayıda vatandaş koronavirüs şüphesiyle test yaptırmak için başvuru yaptı. Havadan çekilen görüntülerde hastane bahçesinde metrelerce uzunlukta vatandaşları test yaptırmak için sıraya girdiği görüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...