Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasağa uymadan sahile gitti, gazeteciye söyledikleri ile şaşkına çevirdi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yasağa uymadan sahile gitti, gazeteciye söyledikleri ile şaşkına çevirdi!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sahillerde oturmak, yürüyüş ve spor yapmak yasak olmasına rağmen bazı vatandaşlar yasağı dinlememekte ısrarcı davranıyor. Kartal sahilde birkaç vatandaş yasağa uymadan parkta oturdu, kendilerini çeken basın mensubuna tepki gösterdi. Yasaklara uymadan sahile gidip parkta oturan vatandaşın gazeteciye 'bilinçli olmak gerekiyor' demesi ise şaşkınlık verdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul sahillerinde oturmak, yürüyüş ve spor yapmak yasaklandı. Kartal sahilde bu yasağa uymayan 4 vatandaş parklarda otururken görüntülendi. Vatandaşlar görüntü alan basın mensubuna sözlü olarak, zaman zaman ise üzerine yürüyerek tepki gösterdi. Yasağa uymayarak sahilde oturmaya devam eden vatandaşlar gazeteciye sinirlendi. Gazetecinin üzerine yürüyen bir vatandaş, ‘Sen necisin ağabey, kimliğini göster, gelsene buraya’ şeklinde sözlü ithamlarda bulundu. Olay yerine gelen güvenlik ekiplerinin park ve bahçelerde her türlü faaliyetin yasaklandığını söylemesi üzerine parkta oturmaya devam eden bir vatandaş, “faaliyet yok ki burada” demesi şaşkınlığa neden oldu. Yasaklara uymadan sahile giden vatandaşlardan birinin kendisini çeken gazeteciye 'Bilinçli olmak gerekiyor' demesi ilginç anlara sahne oldu.

Çocuğunu parka getiren baba panikledi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü yaşlıların ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma hususunda yasak getirilmişti. Kartal Sahil’de bu yasağa uymayan bir vatandaş basın mensuplarını görünce çocuğunu kaçırmaya çalışması dikkat çekti. 20 yaşında küçük olan oğlu ile parka gelen baba, ”Karakolda işim vardı, mecbur geldik” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...