Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmara'da deniz ulaşımına lodos engeli

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Marmara'da deniz ulaşımına lodos engeli

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteorloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Marmara Denizi’nde etkili olan lodos sebebiyle çok sayıda gemi Tekirdağ kıyılarına demirledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Marmara Denizi'nde lodos etkili oluyor. Lodos, deniz ulaşımında aksamalara neden oluyor. Hızı zaman zaman 75 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle yerli ve yabancı bandıralı çok sayıda şilep ve tanker, rotaları Tekirdağ sahillerine çevirerek demirlendi. Fırtına, balıkçıları da olumsuz etkilemeye devam ederken, çok sayıda balıkçı teknesi de lodos sebebiyle denize açılamadı.

Meteoroloji uyarmıştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarısında, “Yarın sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de güney ve güneybatıdan kuvvetli esmeye başlayacak rüzgarların; zamanla Ege geneli ile Marmara’nın güney ve doğusunda fırtına(40-74 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...