Cem Küçük, Bağcılar'ı sahura kaldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cem Küçük, Bağcılar'ı sahura kaldırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bağcılar Belediyesi tarafından eski ramazanlar tadında hazırlanan nostalji programı “Sahur Devriyesi” 22 mahalledeki gezisini tamamladı. Her gece ünlü bir ismi ağırlayan etkinliğin son konukları ise gazetemizin yazarlarından Cem Küçük ile TGRT Haber spikeri Mehmet Aydın oldu.

Yavuz Selim Mahallesi’nde başlarına feslerini takıp davulu eline alan misafirler, bölge sakinlerini sahura kaldırdı. Bu sırada sepetlerini salanlara sıcak pide de ikram edildi. Online yayınlanan programa katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da ünlü isimlere teşekkür etti.

Bu ortamı özlediğini söyleyen Cem Küçük, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Geleneklerimize, göreneklerimize, vatanımıza sahip çıkacağız” diye konuştu.

Mehmet Aydın ise, “Sokak iftarlarına çok alışkındık fakat sahurda böylesine farklı bir projeyle Bağcılar’da buluşmak çok iyi oldu. Başkan’ımıza ve ekibine teşekkür ederiz” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...