Metrobüsün üzerinde yatarak 5 durak gitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Metrobüsün üzerinde yatarak 5 durak gitti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da adrenalin tutkunu bir genç, Merter'de metrobüsün üzerine çıkarak Edirnekapı'ya kadar yolculuk yaptı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan gencin yaptığı 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Akılalmaz görüntüler İstanbul'da kaydedildi. Metrobüs durağına arkadaşı ile birlikte gelen genç, durağın üzerine tırmanarak saklandı. Metrobüs geldiğinde aracın üzerine atlayan genç yatarak gizlenirken, arkadaşı da metrobüse bindi. Hem kendi hayatını hem de metrobüstekilerin hayatını tehlikeye atan kişi, Söğütlüçeşme istikametine doğru 5 durak boyunca tehlikeli yolculuğunu sürdürdü.

KAYDEDİP SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Merter metrobüs durağında aracın üzerine atlayan ve o anları kaydeden genç, Edirnekapı durağında metrobüsten durağa atladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yürüyen genç, arkadaşıyla birlikte uzaklaştı. Gencin tehlikeli yolculuğu "bu kadarına da pes" dedirtti.

Genç yaşadıklarını kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...