Gaziantep'te korkunç kaza, çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Gaziantep'te korkunç kaza, çok sayıda ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te seyir halindeki bir otomobilin taklalar atarak yol kenarına uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Gaziantep-Nurdağı kara yolu bu akşam acı bir kazaya sahne oldu. Otomobiliyle Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine doğru giden Ahmet A. (48), önündeki aracı sollamak isterken direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, taklalar atarak karşı şeride daldı. Ardından ters döndü, metrelerce sürüklendikten sonra durdu. Feci kaza sonrası bölgeye polis, Jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler, aracın içinden Kadir Dikmen (49), Ferhat Yiğituşağı ve Mehmet Kalkan’ın (43) cesedini çıkardı. Ağır yaralanan sürücü Ahmet ile Mehmet Karayılan (31), ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gaziantep’teki bir tekstil fabrikasında çalışan şahısların, bir yakınlarının taziyesinden döndükleri öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...