Komşuların kavgası cinayetle son buldu

Düzenleyen:
Komşuların kavgası cinayetle son buldu

YAŞAM Haberleri

Adana'da iki komşunun tartışması büyüdü kavga çıktı. Bir anda alevlenen kavga ise cinayetle son buldu.

Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Toki Konutları’nda meydana gelen kavga ölümle son buldu. İddiaya göre, Rıfat D. ile komşuları Durdu Ö. ve dini nikahlı eşi Sami H. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Adamı hedef almıştı, karısını öldürdü
Tartışmanın büyümesiyle Rıfat D., evine gidip pompalı tüfeğini kaptığı gibi tekrar komşusunun kapısına dayandı.​ Rıfat D. tüfeğini Sami H.'ye doğrultu ve başladı ateşlemeye çıkan saçmalar ise karısı Durdu Ö.'nün ölümüne sebep oldu. Olayda Sami H. de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Komşuların kavgası cinayetle son buldu
Cinayet silahı babasının evinden çıktı
Polis Rıfat D.’nin yakalanması için çalışma başlatırken, Rıfat D.’nin cinayet anında kullandığı pompalı tüfek babası Nuri D.’nin evinde çıktı. Polis, suç aletini alırken baba Nuri D., ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.
Komşuların kavgası cinayetle son buldu
Katilin sosyal medya paylaşımları dikkat çekti
Katil Rıfat D.’nin sosyal medya hesabında 2 büyük bıçağı elinde tutarak paylaştığı fotoğraf ise dikkat çekti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...