Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsun’da panik: Aracın motoruna yılan girdi

Düzenleyen:
Samsun’da panik: Aracın motoruna yılan girdi

YAŞAM Haberleri

Samsun’da bir aracın motor kısmına yılan girdi. Araç sahibinin imdadına itfaiye yetişti. Ancak onlar da yılanı çıkarmak için baya bir ter döktü.

İlkadım ilçesine bağlı Osmaniye Caddesi, Yavuz Sokak’ta bir apartmana yılan girdi. Bina sakinleri yıla sokağa doğru kovaladı. 1,5 metre uzunluğundaki yılan, hafif ticari bir aracın altına kaçtı. Ardından motor kısmına girip gizlendi. Mahalleli durumu aracın sahibine bildirdi. Araç sahibi de itfaiyeyi aradı. Böylelikle zorlu mesai itfaiye ekipleri için başladı.
 

Samsun’da panik: Aracın motoruna yılan girdi

KOMŞULAR FİLM SEYREDER GİBİ SEYRETTİ

Ekipler, dakikalar boyunca yılanı çıkarmayı çalıştı başaramadı, süt koydu fayda sağlayamadı. Vatandaşlar ise olup biteni balkonlarında çekirdek çitleyerek seyretti. Başarılı olamayan ekipler, sürücüden aracıyla birlikte itfaiye merkezine gelmesini istedi. Ancak şahıs bu teklifi kabul etmedi. Böylelikle yılan olduğu yerde kaldı.

Samsun’da panik: Aracın motoruna yılan girdi

"ÇIĞLIKLARAK KOŞTUK"

Bir mahalle sakini "Eve doğru geliyordum. Bir anda apartmanda çığlık sesi duydum. Komşulardan birisi yılanı fark etti. Herkes koştu. Kovaladık, apartmandan çıkardık. Daha sonra arabanın içine girdi. Siyah, ince uzun ve boyu 1,5 metre kadardı" dedi.

Samsun’da panik: Aracın motoruna yılan girdi

"ABLA DEMİRLE KOVALAYINCA, ARACIN ALTINA KAÇTI"

Komşulardan Taner Veysi de "Eczanenin önündeydim. Apartmana girmesin diye yolda durdum. Apartmanın önünde bir abla vardı, bir elinde demirle müdahale edince yılan aracın altına girdi. Orada da kayboldu" diye konuştu.


 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...