Bir poşet altını çöpe attı, konteynerin başından ayrılmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir poşet altını çöpe attı, konteynerin başından ayrılmadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'de eşinin masanın üzerine koyduğu bir poşet dolusu altını çöpe atan şahıs, belediye ekiplerinden yardım istedi. Çöp konteynerini boşaltıp didik didik altın dolu poşeti arayan ekipler, buldukları altınları sahibine teslim etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olay sabah saatlerinde yaşandı. İşe gitmek için evden çıkarken masanın üzerinde duran poşeti alarak çöpe atan Deniz Küçük, evden ayrıldıktan bir süre sonra telefonla arayan eşinin masanın üzerindeki poşete altınları koyduğunu ve bulamadığını söylemesi üzerine koşarak poşeti attığı yer altı çöp konteynerinin yanına gitti. Derin olan konteynerden poşeti alamayan Küçük, belediye ekiplerini arayarak yardım istedi.

VİNÇ YARDIMIYLA POŞETİ ARADILAR

İhbar üzerine olay yerine gelen İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vinç yardımıyla konteyneri kaldırarak bir kamyonetin üzerine döktü. Kamyonet üzerine dökülen çöpleri didik didik arayan ekipler, altın dolu poşeti bularak sahibine teslim etti.

Çöpten çıkartılan bir poşet dolusu altınını teslim alan Deniz Küçük adlı vatandaş ile belediye ekiplerine teşekkür etti.

Bir poşet altını çöpe attı, konteynerin başından ayrılmadı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...