Alkollü şahıs sünnet düğününü kana buladı: 1'i çocuk 2 ölü, 8 yaralı

Düzenleyen:
Alkollü şahıs sünnet düğününü kana buladı: 1'i çocuk 2 ölü, 8 yaralı

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’de bir sünnet düğünde dehşet dolu anlar yaşandı. Bir kişi, düğündekileri silahla taradı.

Altıeylül ilçesi Ganibey Caddesi’nde düzenlenen sünnet düğününü silahla basan S.A., dehşet saçtı. Alkollü olduğu iddia edilen şahıs, davetlilerin üzerine doğru rastgele ateş açtı. Kurşunlar 10 kişiye isabet etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

“İNTİKAM ALDIM”

Durumu ağır olan 3 yaşındaki K.D. ile E.G. (31) hayatını kaybetti. Zanlı S.A. ise polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklandı. S.A, adliye çıkışında gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna, "Abimin intikamını aldım. Abimi 30 kişi birden dövdü" dedi.

Alkollü şahıs sünnet düğününü kana buladı: 1'i çocuk 2 ölü, 8 yaralı

“ATEŞ EDİP GİTTİ”

Düğün sahibi Selahattin Say ise kendilerinin gelen misafirlerle ilgilendikleri sırada olayın gerçekleştiğini söyledi. S.A. ile husumetlerinin olmadığını ifade eden Say "Mahalleli olarak tanıyoruz, herhangi bir husumetimiz yok. Olay esnasında sünnet düğününü yaptığımız Yiğitcan ve Selimcan da oradaydı. Dışarıdan gelen misafirlerimiz de vardı. Düğün esnasında ateş etmiş gitmiş. Herkes hastanede. Olay olduğu sırada herkes kaçıştı, yaralısı olanlar hastaneye gitti, biz de çocuklarımızı toplayıp eve girdik" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...