Taksim’de asansör kavgası: Çocuklu aileye saldırdılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Taksim’de asansör kavgası: Çocuklu aileye saldırdılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Taksim'de metro asansörüne binmek isteyen genç kadın, asansörde bulunan yabancı uyruklu aile ile kavga ettikten sonra ortalığı birbirine kattı. Olayın büyümesi üzerine kavgayı duyan genç kadının akrabaları, çocuklu aileye saldırdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Taksim Meydanı’nda yaşandı. İddiaya göre, Taksim metrosundaki asansöre binmek isteyen çocuklu bir aile ve genç bir kadın arasında tartışma çıktı.

AKRABALAR DAHİL OLDU, OLAY BÜYÜDÜ
Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Genç kadın, kavga sonrası sinir krizi geçirerek Taksim Meydanı’nda bağırıp çağırınca, sesini duyan akrabaları olay yerine geldi.

Genç kadın, akrabalarına, çocuklu çiftin kendisini asansörden zorla indirdiklerini ve küfür ettiklerini söyledi.

Sinirlerine hakim olamayan genç kadın ve yakınları, çocuklu çifte saldırarak küfürler etti.

KAVGA KARAKOLDA SONA ERDİ
Polis ekiplerinin müdahalesiyle ayrılan taraflar, olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra çocuklu çift, taksiye binerek oradan ayrılmak istedi.

Genç kadının yakınlarının, çiftin bindiği taksiyi takip ederek durdurması üzerine polis ekipleri, tekrar müdahalede bulunarak iki tarafı da ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...