Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rize'de heyelan böyle geldi! Son anda kurtuldular

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rize'de heyelan böyle geldi! Son anda kurtuldular

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rize'de geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen, 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin kaybolduğu sel ve heyelana dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

Rize'de meydana gelen ve 6 kişinin ölümüne neden olan sel ve heyelanın etkisi bölgede hala sürüyor. Afette aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği Güneysu ilçesi Ballıdere köyünde bir evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, yaşanan felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

PANİK VE KORKU BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Sel ve heyelan anı bir evin güvenlik kameralarına yansırken, yıkılma tehlikesi geçiren bir binadan ise vatandaşların son anda çıktığı görüntülere yansıyor. Heyelanın bir binanın yarısını koparıp götürdüğü anlar kamera kayıtlarında görülürken, yaşanan panik ve korku ile koşuşturmacalar da dikkat çekiyor.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Öte yandan Güneysu ilçesi Ballıdere köyü Onur mahallesinde büyük yıkıma neden olan selde Karali ailesinin yaşadığı evinin bir bölümü de heyelan sonucu toprak altında kalmış, anne Aynur Karali (66) ile oğlu Mustafa Karali (35) ve engelli kızı Ayşe Karali toprak altında kalarak hayatlarını kaybetmişti.

Rize'de heyelan böyle geldi! Son anda kurtuldular

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...