Kahreden olay! 2 yaşındaki Ecrin bir anda ortadan kayboldu

Düzenleyen:
Kahreden olay! 2 yaşındaki Ecrin bir anda ortadan kayboldu

YAŞAM Haberleri

Antalya'da çardakta ailesi ile zaman geçiren 2 yaşındaki Ecrin bir anda ortadan kayboldu.

Acı olay Antalya'da yaşandı. 2 yaşındaki Ecrin, çardakta oturan ailesinin yanından bir anda ortadan kayboldu. Ecrin'i bulamyan ailesi ekiplere haber verdi. İhbar üzerine Çevrede ve bölge yakınındaki derede arama başlatıldı.

DERE VE ÇEVRESİNDE ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Olay, Serik ilçesine bağlı Kadriye Mahallesinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çardakta kalan baba Ferhat Keskin’in 2 yaşındaki kız çocuğu Ecrin Keskin, bir anda gözlerden kayboldu. Baba Keskin etrafta çocuğunu arasa da bulamadı. Aile, yakın bölgede bulunan bir derenin olmasından dolayı endişe duyarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye Deniz polisine bağlı dalgıçlar ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ailenin endişeli bekleyişi sürerken, ekipler dere ve çevresinde arama çalışmasına başladı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...