Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ümitcan Uygun'un evinde ölü bulunan Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu geldi

Düzenleyen:
Ümitcan Uygun'un evinde ölü bulunan Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu geldi

YAŞAM Haberleri

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak görülen Ümitcan Uygun'un yine bir vukuata karıştı. Uygun'un evinde bu sefer başka bir kız öldü.

Ankara Mamak'ta Ümitcan Uygun'un evinde önceki gün 25 yaşındaki Esra Hankulu hayatını kaybetti. Bunun üzerine Uygun ile iki arkadaşı gözaltına alındı. Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Hankulu'nun ön otopsi raporu ise tamamlandı.

DARP İZİ YOK

Rapora göre merhumenin beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma tespit edildi. Bunun haricinde vücutta herhangi bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadı.

KESİN SONUCU İSTANBUL ADLİ TIP'I BELİRLEYECEK

Herhangi bir zehirlenme durumuna yönelik alınan bulgular, toksikolojik inceleme amacıyla Kimya İhtisas Laboratuvarı'na gönderildi. Hankulu'dan alınan örnekler, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna yollandı.

17 TEMMUZ'DA CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Öte yandan, 3 zanlı hakkında, "uyuşturucu temini" yönünden de inceleme yapıldığı öğrenildi. Bu arada, Ümitcan Uygun, "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek" suçlamasıyla tutuklanan ve 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...