Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtfaiye erlerinin maskotu yavru tilki oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İtfaiye erlerinin maskotu yavru tilki oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Düzce Akçokaca itfaiye müdürlüğünün bahçesine gelen yavru tilki, itfaiye erleri tarafından beslendi. Yavru tilki itfaiye erlerinin maskotu oldu.

Düzce’nin Akçokaca ilçesine bağlı Osmaniye Mahallesi’nde bulunan itfaiye müdürlüğünün her akşam bahçesine gelen yavru tilki, görenleri şaşırtıyor. İtfaiye istasyonun bahçesine ormanlık alandan gelen yavru tilki itfaiye erlerinin dostu oldu. Akşam saatlerinde gelen yavru tilki ile yiyeceklerini paylaşan görevlilerin yaşadığı o ilginç anlar kayıt altına alındı.

DÜZCE İTFAİYESİNİN MASKOTU OLDU

Her gün havanın kararmasıyla itfaiye müdürlüğünün bahçesine gelen yavru tilki itfaiye erlerinin maskotu oldu. İtfaiyecilerin yavru tilkiyi beslediği anlarda bir kedinin tilkinin yanına gelerek yiyeceğinden alması ortaya renkli görüntüler çıkardı.

İtfaiye erlerinin maskotu yavru tilki olduİtfaiye erlerinin maskotu yavru tilki olduİtfaiye erlerinin maskotu yavru tilki oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...