Kayıp kız bulundu, cinayetteki sır çözüldü

Düzenleyen:
Kayıp kız bulundu, cinayetteki sır çözüldü

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da sokak ortasında öldürülen ve aynı gün kızı da ortadan kaybolan adamın ölümüne ilişkin sır perdesi ortadan kalkarken, kayıp kızı da bulundu.

Şanlıurfa'da sokak ortasıanda bir adam silahlı saldırganlar tarafından vurularak öldürülmüştü. Cinayeti araştıran ekipler, aynı gün maktülün kızının da ortadan kaybolduğunu öğrendi. Cinayet ve kayıp arasında bir bağ olup olmadığını araştıran emniyet güçleri, kayıp kızı buldu. Genç kızın kayıp olması ve babasının öldürülmesi olayında bir bağlantı olmadığı tespit edildi.

SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI
Edinilen bilgiye göre olay, 20 Eylül’de Suruç ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi Emekçi Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, Halfeti'de yol yapım şantiyesinde çalışan 44 yaşındaki Aziz Erkan, her zaman olduğu gibi işe gitmek için sabah saat 04.00 sıralarında evden çıktı. Sokakta yürüyen şahıs, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından sırtından tüfekle vuruldu. Silah sesiyle uyanan mahalleli, Aziz Erkan'ın sokak ortasında yerde yattığını gördü. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan Erkan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CİNAYETİ İŞLEYEN ZANLILAR YAKALANDI
Olayı araştıran polis ekipleri, cinayet zanlıları olarak A.Ş. ve C.Ş. kardeşleri gözaltına aldı. Emniyete götürülen kardeşlerden A.Ş.’nin Aziz Erkan’a hırsız sandığı için ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen her iki şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYIP KIZ, KONYA'DA BULUNDU
Olayın yaşandığı sabah Aziz Erkan'ın 20 yaşındaki kızı Esra'nın da aniden ortadan kaybolduğu belirlendi. Kızın kaybolması ile saldırının bağlantısının olup olmadığını araştıran polis ekipleri, Esra’nın aynı sabah Konya’ya gittiğini ve cinayetle bir bağlantısının olmadığını belirledi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...