HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Garajda yangın çıktı, alevler evi sardı

Düzenleyen: /
Garajda yangın çıktı, alevler evi sardı
Bolu, Haber

YAŞAM Haberleri

Bolu’da 2 katlı bir evin garajında yangın çıktı. Ön kısmını alevlerin sardığı evde mahsur kalan kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sağlık Mahallesi Dodurga Caddesi’nde Vahit ve Feride Özdere’nin yaşadığı 2 katlı evin ön kısmında garaj ve ardiye olarak kullanılan bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

YARIM SAAT SONUNDA SÖNDÜRÜLDÜ

Özdemir çiftinin yaşadığı evin ön kısmını tamamen saran alevler ekiplerin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucunda eve sıçramadan söndürüldü.

Garajda yangın çıktı, alevler evi sardı

TELEFON ETMEK İÇİN KALDIĞI EVDEN ÇIKAMADI

Yangın çıktığı sırada 2 katlı evin üst katında bulunan Feride Özdere, oğluna telefon etmek için evden çıkmadı. Uzun süre oğluna ulaşamayan Özdere dışarı çıkmak istediği sırada evin kapısına kadar gelen alevlerden dolayı yeniden eve girdi. Vatandaşların evde bir kişinin olduğunu söylemesi üzerine itfaiye ekipleri eve girdi. Feride Özdere, dumanların arasından itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak dışarı çıkarıldı.

Yangından kurtarılan Feride Özdere, “Oğluma telefon etmek için oyalandım. Ulaşamadım. Sonra kapıya geldiğimde dumanlar çıktı. Ben de geri döndüm” dedi.

Garajda yangın çıktı, alevler evi sardı

KUŞUNU EVDE BIRAKAMADI

Yangını söndürme çalışmasını sonlandıran itfaiye ekiplerinin soğutma çalışması yaptığı sırada olay yerine gelen ve 2 katlı evin alt katında yaşayan Feride Özdemir’in gelini Nurgül Özdere, “Limon” isimli kuşunu kurtarmak için eve girdi. Nurgül Özdere, dumanların içinden geçerek girdiği evden kuşunu alarak dışarı çıktı.

Yangında dumanlardan etkilenen Feride ve Nurgül Özdere olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...