TikTok videosu için fiziksel engelli öğretmenini hastanelik etti!

Düzenleyen:
TikTok videosu için fiziksel engelli öğretmenini hastanelik etti!

YAŞAM Haberleri

ABD’de TikTok uygulamasında trend olan “Öğretmenini tokatla" akımı kötü bitti. TikTok uygulamasına video çekmek için fiziksel engelli öğretmenini tokatlayan öğrenci, öğretmenini hastanelik etti.

Dünyada milyonlarca kullanıcı olan TikTok’ta tepki çeken akımlar yayılmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki vatandaşlar arasında yayılan "Öğretmenini tokatla" akımı büyük tepkilere neden oldu. Video için fiziksel engelli öğretmenine tokat atan genç, hocasını hastanelik etti.

ÖĞRETMENİNİ YUMRUKLADI

Son haftalarda başlatılan söz konusu challengea çok sayıda kullanıcı katıldı. Louisiana eyaletindeki Covington Lisesi'nde öğrenci olan 18 yaşındaki Larianna Jackson, ders zilinin çalmasının ardından öğrenciler sınıftan çıktığı sırada 64 yaşındaki İngilizce öğretmenini yumrukladı.

GÖZALTINA ALINDI

Jackson'un öğretmeni yumrukladığı anlar öğrenciler tarafından cep telefonlarıyla kayda alındı. Olayın ardından öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Jackson'un darp suçlamasından hüküm giymesi durumunda 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ya da 5 bin dolara kadar para cezası alabileceği belirtiliyor.

TİKTOK’TAN AÇIKLAMA GELDİ

Bununla birlikte polis, öğretmenin hastaneye sevk edildikten sonra tedavisi tamamlanarak taburcu edildiği bilgisini verdi. Öte yandan okul yönetimi de saldırıyla alakalı inceleme başlattığını duyurdu. TikTok platformunun Twitter hesabından yapılan açıklamada ise, bu içeriklerin trend olmadığı ve kaldırılacağı vurgulandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...