İstanbul'da rekor miktarda metamfetamin ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da rekor miktarda metamfetamin ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da bir villaya operasyon düzenleyen polis ekipleri, 248 kilo metamfetamin maddesi ele geçirerek yeni bir rekora imza attı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda 20 Kilo metamfetamin maddesi ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucu maddenin İstanbul’dan getirildiğinin anlaşılması üzerine çalışmalar derinleştirildi.

VİLLAYI DEPO OLARAK KULLANIYORLARDI

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, İstanbul’daki operasyon için düğmeye bastı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, 5 Ekim tarihinde Büyükçekmece ilçesinde bulunan bir villaya operasyon gerçekleştirdi.
Operasyon neticesinde adreste yapılan aramalarda, 248 kilo 920 gram sıvı metamfetamin, 533 kilo 140 gram uyuşturucu madde imalatında kullanıldığı değerlendirilen kimyasal madde ve çok sayıda uyuşturucu madde imalatında kullanılan materyal ele geçirildi.

İstanbul'da rekor miktarda metamfetamin ele geçirildiKonu ile ilgili yakalanan ve haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti” suçundan adli işlem yapılan 2 şüpheli kişinin tahkikat işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...