Türk karavanları Avrupa'nın gözdesi oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Türk karavanları Avrupa'nın gözdesi oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursalı karavan üreticilerinin isteğe göre dizayn edip ürettikleri karavanlara yurt dışında ilgi büyük.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde faaliyet gösteren karavan üreticileri tarafından isteğe göre dizayn edilen özel tasarım Tiny House karavanlar görücüye çıktı. Karavanlara Türkiye'den ve Avrupa’daki birçok ülkeden talep yağdı. Karavanları almak için sıraya giren karavan firmasının ortaklarından Murat Emir, “Türkiye’de üretilen Tiny House karavanlar yurt dışından örnekler alınarak yapılabiliyordu. Şimdi bu durum tam tersine döndü. Artık biz yurt dışındaki üreticilere örnek olmaya başladık." diyerek yurt dışından gelen talep yoğunluğundan bahsetti.

Türk karavanları Avrupa'nın gözdesi oldu

"DUBAİ VE KATAR'DAN DA TALEP ALMAYA BAŞLADIK"

Emir, "Kendi ülkemiz için ürettiğimiz ürünler yurt dışından çok talep getirmeye başladı. 20 ila 30 metre arasında isteğe özel Tiny House karavanlarımızı üretiyoruz. Türkiye’de 4 metreden 10 metreye kadar O2 belgeli plakalı ve ruhsatlı olarak üretimlerimizde mevcut. Bunlar özellikle imar izni olmayan yerlerde daha çok tutan ürünlerdir. Yurt dışından, Dubai, Katar ve birçok ülkeden talep almaya başladık. Ülkemizin ve ürünlerimizin tanıtımı açısından bu bizleri son derece mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Türk karavanları Avrupa'nın gözdesi oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...