Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kavgayı ayırmak istedi! Canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kavgayı ayırmak istedi! Canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bartın’da bir eğlence mekanında tartışma çıktı. Eğlence mekanın sahibi olan Ayberk Karagöz ise araya girerek tartışanları ayırmak istedi. Tartışmanın kavga dönüşmesiyle araya giren Karagöz, tabancayla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Ayber Karagöz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bartın’da işlettiği eğlence mekanında kavga çıkan Ayberk Karagöz, tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

TABANCAYLA VURULDU

Kırtepe Mahallesi Hamam Sokak'taki eğlence mekanında Eren G. (30) ile Taha K. (23) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine işletme sahibi Ayberk Karagöz (31) kavga edenleri ayırmak için araya girdi. Bu sırada Eren G., tabancayla Karagöz ve Taha K.'yi yaraladı.

Kavgayı ayırmak istedi! Canından oldu

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ayberk Karagöz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobille kaçan Eren G., polis ekiplerince oto sanayi sitesi mevkisinde yakalandı.

Kavgayı ayırmak istedi! Canından oldu

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay sonrası otomobil ile kaçan Eren G. polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Eren G., 1 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayda kullanılan silahı ırmağa attığını itiraf etti. Silahın bulunması için çalışma başlatılırken Eren G. ve kardeşi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kavgayı ayırmak istedi! Canından oldu

Kavgayı ayırmak istedi! Canından olduAyberk Karagöz

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...