Gaziosmanpaşa'da kolonya imalathanesinde yangın çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziosmanpaşa'da kolonya imalathanesinde yangın çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziosmanpaşa’da bulunan kolonya imalathanesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Ufak çapta patlamaların meydana geldiği yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı.

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi’nde saat 11 sıralarında 2 katlı kolonya imalathanesinin bodrum katında yangın meydana geldi.  Kısa sürede tüm işyerine yayılan yangında işyeri çalışanları binayı boşaltarak durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Olayda can ve mal kaybı yaşanmazken yangının çıkış nedeni itfaiye raporunun ardından belli olacak.

“SOKAĞA KOMPLE BOŞALTTIK”

Yaşanan olayı anlatan görgü şahidi Emrah Genç, “İlk önce ön tarafta söndürmeye başladılar. Biz de sonradan garajdan araçlarımızı çektik. İtfaiye yanaştı. Kolonya fabrikası herhalde. Bir türlü söndüremediler. İtfaiye geldi. 1 buçuk saat oldu. 1 kere patladı. Ses duyuldu. Az önce üst kattan bir ses daha duyuldu. Araçlara zarar gelmesin diye çektik. Sokağı komple boşalttık” dedi.

Gaziosmanpaşa'da kolonya imalathanesinde yangın çıktı

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...