Yaka kartlı tedbir Covid'e karşı koruyamadı

Düzenleyen:
Yaka kartlı tedbir Covid'e karşı koruyamadı

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'de sosyal mesafeye dikkat çekmek için yakasına taktığı "tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek yasaktır" yazılı kartla dolaşarak vatandaşları tek tek uyaran Yurdalan Eroğlu, koronavirüs sebebi ile hayatını kaybetti.

Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, koronavirüs pandemisinin ilk başladığı gün, sosyal mesafeye dikkat çekmek için yakasına “tokalaşmak, sarılmak, öpüşmek yasaktır” yazılı kart taktı. Bu şekilde farkındalık oluşturmaya çalışarak vatandaşları tek tek uyaran Eroğlu, bir süre önce Covid-19’a yakalandı.

Durumunun ağırlaşması üzerine Erdoğlu (65), Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Hastanede bir süre yoğun bakımda tedavi gören Eroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eroğlu’nun cenazesi, önceki gün Nur Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...