Bakan Pakdemirli, Mersin Bozyazı’daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi

Düzenleyen:
Bakan Pakdemirli, Mersin Bozyazı’daki yangının kontrol altına alındığını bildirdi

YAŞAM Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Mersin Bozyazı’da meydana gelen yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mersin’nin Bozyazı ilçesine bağlı Gözce Mahallesi’nde çıkan yangının kontrol altına alındığını belirterek, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini kaydetti.

ÇOK SAYIDA SERA ZARAR GÖRDÜ

Yangın sabah saatlerinde Bozyazı ilçesi Gözce Mahallesi’nde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yangın bölgesine 7 helikopter, 1 uçak ile 20 arazöz ve çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın bölgedeki kuvvetli rüzgar nedeniyle Tekeli Mahallesi’ne kadar yayıldı. Yangın bölgede bulunan yerleşim yerlerine yaklaştı bir çok muz ve sebze seralarına zarar verdi. Yangın ekiplerin müdahalesi ile evlere ve ahırlara ulaşmadan kontrol altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...