Barışmak için toplandılar, yine kan aktı: 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Barışmak için toplandılar, yine kan aktı: 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da barışmak için biraraya gelen iki grup yeniden tartışmaya başlayınca kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada yaralanan 2 kişi hastaneden hayatını kaybetti.

Yenişehir'de aralarında daha önce bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan iki grup barışmak için dün gece bir kıraathanede buluştu.

KAVGA ÇIKINCA SİLAHA SARILDILAR

Kıraathane içerisinde bir süre görüşen iki grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sırasından grup içerisinde bulunan bazı kişiler bellerinde çıkardıkları tabancayla bir birlerine ateş etmesiyle ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Olay yerine kısa sürede gelen polisin tarafları ayırmasıyla kavga sona ererken, yaşanan silahlı kavgada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede tedavi altına alınan ve durumlarının ağır olduğu öğrenilen Hidayet Baran (43) ve Ömer Çağlak (46) sabah saatlerinde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan ekipler kaçan şahısların evlerine şafak vakti yaptıkları operasyonda 2 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürerken, olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...