Önce anne ve babasını öldürdü sonra intihar etti

Önce anne ve babasını öldürdü sonra intihar etti

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ Çorlu'da 20 yaşındaki genç anne babasını silahla öldürdükten sonra kendini vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve babanın cenazesi ile karşılaşırken hastaneye kaldırılan genç de kurtarılamadı.

Tekirdağ Çorlu'da 20 yaşındaki Ali Eren Arslankılıç, anne babasını öldürdükten sonra kendini vurdu. Anne-baba olay yerinde hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan Ali Eren Arslankılıç da kurtarılamadı.

Önce anne ve babasını öldürdü sonra intihar etti
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler anne-babanın cenazesi ile karşılaştı

ÖNCE ANNE-BABASINI VURDU
Alipaşa Mahallesi Yankı Sokak'ta yaşayan Ali Eren Arslankılıç (20), henüz belirlenemeyen nedenle annesi Nurhan (57) ve babası Ali Arslankılıç (60) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Eren Arslankılıç, emekli albay olan babasının beylik tabancasını alarak önce anne ve babasına, ardından da kendi başına ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Nurhan ve Ali Arslankılıç'ın olay yerinde öldüğünü belirledi.

HASTANEDE KURTARILAMADI
Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılan Ali Eren Arslankılıç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısı ve polisin incelemesinin ardından cesetler Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı da olay yerine gelerek bilgi aldı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...