Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İBB’nin tramvay çalışması nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İBB’nin tramvay çalışması nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

T4 Topkapı-Mescid-i Salam tramvay hattında sabah saatleri arasında yapılan bakım çalışması nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Toplu taşıma araçlarının geç gelmesi ve yaşanan yoğunluk izdiham oluşurken işe geç kaldığını söyleyen bir vatandaş, "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" diyerek İBB'ye tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından T4 Topkapı- Mescid-i Salam tramvay hattında başlatılan bakım çalışması vatandaşlara zor anlar yaşattı. 14 Kasım-21 Kasım tarihleri arasında bakım çalışması sürecek Tramvay hattındaki çalışmalar nedeniyle toplu taşımayı kullanan vatandaşlar İBB’ye tepki gösterdi. Toplu taşımaları beklerken izdiham olduğu için zor anlar yaşayan vatandaşlar çok üzün süreler beklediklerini ve yoğunluk nedeniyle karışıklık yaşadıklarını söyledi.

VATANDAŞTAN İBB’YE TEPKİ

Mağdur olduğunu söyleyen bir vatandaş, "Seferin ücretiz olması önemli değil. 3 kere de sinyal kesildi zaten. Bu çalışma sabah saatleri yerine akşam saatlerinde ya da hafta sonları yapılsa kimse mağdur olmaz. Bu çok büyük bir ayıptır. İşe gidiyorum yarım saat geç kaldım. İzin aldım. Bu aksamadan haberim yoktu. Böyle şeylerde Büyükşehir’in mesaj atması haber vermesi lazım. Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" diye konuştu.

ULAŞIM FELÇ OLDU

Başka bir vatandaş ise, "Tramvaya bindik bir şey söylenmedi. Bakım olduğu söyleniyor. İşlerine ne zor şartlarda gidiyoruz. Bir yerde yürüyen merdivenler çalışmıyor. Tasarruf modundaymış. Ekrem İmamoğlu'ndan bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz. Ya da bu insanları mağdur etmesin. Buradan otobüsle aktarma yapıyoruz. Nerden nasıl gideceksek. Ulaşım felç olmuş durumda. Biz bu konulardan şikayetçiyiz. Hiç memnun değiliz halk olarak" dedi. ,

İBB’nin tramvay çalışması nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...