Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar’da korkutan görüntü: Mezarlık çöktü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Afyonkarahisar’da korkutan görüntü: Mezarlık çöktü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde uzun yıllardır var olan yüzey deformasyonları Konya’da yaşanan depremin ardından biraz daha genişledi. Yarıklar yüzünden mezarlıktaki mezarlar çökerken evlerin duvarları ise yıkıldı.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine bağlı Akçeşme ile Şıhlar mahallelerinde 6 yıl önce meydana gelen yarıklar Konya’da 20 gün önce yaşanan depremin ardından genişlemeye başladı. Yarıkların genişlemesiyle birçok evin duvarlarında oluşan çatlaklar büyüdü. Hatta bölgedeki bazı evler yıkıldı. Deprem nedeniyle tahrip olan bölgedeki mezarlıkta da bazı mezarlar çöktü. Mezarlığın son hali herkesi korkuttu.

Afyonkarahisar’da korkutan görüntü: Mezarlık çöktü

FAY HATTI SEBEP OLUYOR

Yarıklar ilk ortaya çıktığında incelemelerde bulunan bilim adamları yarıklara fay hatlarının sebep olduğu belirledi. 6 yıldır takibe alınan bölgede incelemelerin devam ettiği öğrenildi. Bölge sakinlerinden Saim Arpa isimli vatandaş, ortaya çıkan görüntünün kendilerini çok korkuttuğunu ifade ederek, bölge için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. 

Afyonkarahisar’da korkutan görüntü: Mezarlık çöktü

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...