Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da Leyla ile Mecnun'daki 'Hırsız Yavuz'u anımsatan görüntüler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da Leyla ile Mecnun'daki 'Hırsız Yavuz'u anımsatan görüntüler

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zeytinburnu'nda girdikleri evden televizyon çalan 2 şüpheli, kaçarken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Leyla ile Mecnun dizisindeki 'Hırsı Yavuz'u anımsatan şüpheliler, polis ekiplerince yakalandı.

İstanbul Zeytinburnu'nda güvenlik kameralarına yansıyan soygun görüntüleri akıllara Leyla ile Mecnun dizisindeki 'Hırsız Yavuz'u getirdi. Cumartesi günü saat 17.30 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'nde iddiaya göre, 2 şüpheli daha önceden belirledikleri bir eve girmek için sokağa geldi. Şüphelilerden biri eve girerken, diğer şüpheli sokakta gözcülük yaptı.

Eve giren şüpheli, bir süre sonra kucağında televizyonla binadan dışarı çıktı. Kucağında televizyonla sokakta hızlıca yürürken güvenlik kameralarına yakalanan şüpheli, Leyla ile Mecnun dizisindeki 'Hırsız Yavuz'u anımsattı.

İstanbul'da Leyla ile Mecnun'daki 'Hırsız Yavuz'u anımsatan görüntüler

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gelen ihbar üzerine şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Güvenlik kameralarını izleyen ekipler, görgü şahitlerinin ifadesine de başvurdu. Kimlikleri tespit edilen şüpheliler E.A. ve C.Ö., polis ekiplerince yakalandı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...