Esenyurt'ta yangın faciası: 4 çocuk hayatını kaybetti

Esenyurt'ta yangın faciası: 4 çocuk hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

İstanbul Esenyurt'ta 4 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında yaşları 1 ve 9 arasında değişen 4 çocuk hayatını kaybetti.

İstanbul Esenyurt’ta binanın bodrum katındaki dairede çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti.

Suriye uyruklu ailenin yaşadığı Üçevler Mahallesi 887. Sokak’taki binanın bodrum katında bulunan dairede elektrikli sobadan kaynaklanan yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, sokakta güvenlik önlemi aldı. İstanbul Valiliği'de yangına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Esenyurt'ta yangın faciası: 4 çocuk hayatını kaybetti

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

4 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
Yangın sırasında bir kadın ve bir çocuk itfaiye ekiplerince kurtarılarak Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekiplerce 4 çocuğun ise yangında hayatını kaybettiği bildirildi. Söndürme çalışmalarının ardından polis ve olay yeri inceleme ekipleri dairede çalışma yaptı.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün saat 02.50 sıralarında Esenyurt ilçemizin Üçevler Mahallesi 887 sokakta bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katındaki ikamette yangın ihbarı alınmıştır. Olay yerine ivedilikle itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edilerek müdahale edilmiş ve yangın söndürülmüştür. Çıkan yangında yabancı uyruklu 4 çocuk hayatını kaybetmiş, çocukların annesi ve 1 çocuk kurtarılmıştır. Konuyla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Yaşanan elim olayda hayatını kaybeden çocuklara Allah’tan rahmet, acılı ailemize sabırlar dileriz. Esenyurt ilçemize ve Üçevler Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun" denildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...