Bir haftadır aranıyordu: İki çocuk annesi ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir haftadır aranıyordu: İki çocuk annesi ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da iki çocuğunu evde bırakıp kayıplara karışan ve 7 gündür kendisinden haber alınamayan genç kadının cesedi trafo direğinin dibinde bulundu.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Güvendere Mahallesinde öğle saatlerinde vatandaşlar trafo direğinin dibinde hareketsiz halde yatan bir kadın buldu. Vatandaşların ihbarı üzerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede kadının hayatının kaybettiği belirlendi.

7 GÜNDÜR KAYIPTI

Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu bulunan kadın cesedinin 7 gündür kayıp olan iki çocuk annesi 23 yaşındaki Şerifa Çiçek’e ait olduğu tespit edildi. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.  Şerifa Çiçek’in eşi Mehmet Çiçek, 12 Aralık tarihinde 3 aylık ve 4 yaşındaki çocuklarını bırakıp evden ayrılan eşi için polise kayıp ihbarında bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Bir haftadır aranıyordu: İki çocuk annesi ölü bulundu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...