Kuyumcudan 350 bin TL'lik soygun

Düzenleyen:
Kuyumcudan 350 bin TL'lik soygun

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da bir kuyumcuya giren dört hırsız, 350 bin TL değerinde altın ve gümüş çaldı. Polis, her yerde zanlıları arıyor.

İstanbul Fatih Cevdetpaşa Caddesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanı 19 Aralık sabahı 04.00 sularında hırsızların hedefi oldu. Demir makas ile kepengin kilidini kıran dört kişi, 14 dakikada gümüş ve altınları çalıp kaçtı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansırken polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
 İş yeri sahibi Ferhat Münüklü  "Tezgahın içerisinden altın yüzükler, tek taş, beş taşlarımı topluyorlar. Çantaya koyuyorlar. 13-14 dakika içerisinde çıkıp gidiyorlar. 300-350 bin TL arasında şu an zararımız var. Maliyet ve satış fiyatı olarak 300-350 bin TL olarak hesapladık. Daha ne çalındığını da bilmiyoruz. Umarım zanlılar en kısa sürede bulunur. Artık güvenlik sistemini daha üst seviyeye taşıyacağım" dedi.




Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...