Kahramanmaraş’ta soba faciası: 1 ölü

Düzenleyen:
Kahramanmaraş’ta soba faciası: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş’ta bir şahsın evinde ölü bulunmasının ardından, soba zehirlenmesi yaşayıp yaşamadığı ihtimali araştırılıyor. evinde ölü bulundu. Şahsın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kahramanmaraş'ta yalnız yaşadığı öğrenilen 43 yaşındaki adam ölü olarak bulundu. Söz konusu şahsı, dumanalrın arasında hareketsiz olaraak bulan ekipler, talihsiz vatandaşın sobadan sızan gaz dolayısıyla öldüğü ihtimali üzerinde duruyor.

YOĞUN DUMAN ARASINDA HAREKETSİZ HALDE BULUNDU
Olay, Dulkadiroğlu ilçesi Divanlı Mahallesi Kümbet Caddesi üzerindeki müstakil bir evde meydana geldi. Yalnız yaşayan Salih Çıkrıkçı’dan (43) haber alamayan yakınları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, evde yoğun duman arasında Çıkrıkçı’yı hareketsiz şekilde yatarken buldu. Yapılan incelemede Çıkrıkçı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...