Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stokçular ifşa oluyor! Onlarca sıfır araç havadan görüntülendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Stokçular ifşa oluyor! Onlarca sıfır araç havadan görüntülendi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla stokçulara yönelik denetimler ülke genelinde sürerken, İstanbul Arnavutköy'de bir otomobil firmasına ait olan otoparkta bekleyen onlarca sıfır araç havadan görüntülendi.

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalara bağlı olarak otomobil fiyatlarında yaşanan değişimler, otomobil firmalarının stok yapmasına neden oldu. Birçok otomobil bayisi ellerinde araç olmadığını söyleyerek müşterileri geri çevirirken, bazıları ise bu rakamlara araç satamayacaklarını ile sürerek satışları iptal etti. Bu dönemde bazı firmaların stok yaptığı ortaya çıktı.

Stokçular ifşa oluyor! Onlarca sıfır araç havadan görüntülendi
Stok yapılan araçlar havadan böyle görüntülendi

ÇAYIRLIK ALANDA ONLARCA SIFIR OTOMOBİL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla tüm Türkiye'de stokçulara yönelik denetimler sürerken, Arnavutköy'de bir oto kiralama firmasına ait alanda bulunan onlarca sıfır araç dikkat çekti.

Kiralama firmasının işletme önünde kiralamak amacıyla bulundurduğu araçlarının yanı sıra, ikinci el ve sıfır onlarca aracı da yüksek duvarların ardındaki çayırlık alana dizdiği görüldü. İşletme önünde bulunan araç sayısının yaklaşık 3 katı kadar fazlalıkta aracın çayırlık alana dizildiği drone ile havadan tespit edildi.

Stokçular ifşa oluyor! Onlarca sıfır araç havadan görüntülendi

DİĞER STOKÇULUK ESENYURT'TA

Bir diğer stokçuluk ifşası ise İstanbul Esenyurt’ta yaşandı. Son günlerde otomobil fiyatlarının yükselmesini fırsat bilen bazı galericilerin, satın aldıkları araçları stoklayarak daha yüksek fiyattan satmak istediği iddia edildi.

İddialar üzerine oto galeri sitesinde park halinde ve tozlar içerisinde bekletilen onlarca araç kameralara yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...