İzmir’de 11 ilçeye uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir’de 11 ilçeye uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir’de 250 personelin katılımıyla 11 ilçeye eş zamanlı şafak baskını yapıldı. Dev uyuşturucu operasyonunda 65 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Karaburun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu 11 ilçede operasyon başlatıldı. İzmir’in Karaburun, Urla, Karabağlar, Narlıdere, Bornova, Konak, Bayraklı, Torbalı,  Menderes, Selçuk, Kemalpaşa ilçelerinde, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen 65 şüpheliyi yakalamak için harekete geçildi. Jandarma komando ekipleri ve narkotik dedektör köpek destekli, 250 personelle, önceden belirlenen adreslere bu sabah şafak baskını düzenlendi.

İzmir’de 11 ilçeye uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı

65 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Ekipleri tarafından 65 ayrı adrese eş zamanlı başlatılan operasyonda aramalar ve Karaburun Mordoğan Mahallesi, Urla Balıklıova Mahallesi, Karabağlar, Narlıdere, Bornova, Konak, Bayraklı, Torbalı, Menderes, Selçuk ve Kemalpaşa ilçelerinde ikamet ettiği belirlenen şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor.

İzmir’de 11 ilçeye uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltıİzmir’de 11 ilçeye uyuşturucu operasyonu: 65 gözaltı

                                        

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...