Kuruyemişçi hırsızlarından 30 bin TL'lik sigara vurgunu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kuruyemişçi hırsızlarından 30 bin TL'lik sigara vurgunu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da bir kuruyemişçi dükkanına giren hırsızlar 30 bin lira değerindeki sigaraları çalarak kayıplara karıştılar.

Bursa Millet Mahallesinde bulunan bir kuruyemiş dükkanına hırsız girdi. Sabaha karşı gelen hırsızlar, kuruyemişçi dükkanının kapısını güçlükle açtıktan sonra içeri girdiler. 

Etrafı gözetleyen hırsızlar sigaraların bulunduğu bölüme gelerek tezgahta bulunan toplamda değeri 30 bin tl eden sigaraları alarak kaçtılar ve gözden kayboldular.

Kuruyemişçi hırsızlarından 30 bin TL'lik sigara vurgunuKuruyemişçiye giren hırsızlar 30 bin TL değerinde sigara çalıp kaçtı. Sabah dükkanı açmaya gelen iş yeri sahibi sigara bölümünde hiçbir sigaranın olmadığını görünce şok geçirdi.

DÜKKAN SAHİBİ ŞOK GEÇİRDİ

Sabah saatlerinde dükkanını açmak için gelen kuruyemişçi dükkana girdiğinde karşılaştığı manzarayı görünce şok geçirdi. Dükkan sahibi duurmu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceledi ve hırsılzarın peşine düştü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...