TEM Otoyolu'nda 37 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TEM Otoyolu'nda 37 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri  / AA

Son dakika haberine göre; Düzce TEM Otoyolu İstanbul istikametinde buzlanma nedeniyle yaklaşık 37 araç birbirine girdi. Otobüs ve kamyonların da karıştığı kazada 22 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde yoğun kar yağışı nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Otoyolun İstanbul istikametinde Gölyaka gişeleri mevkisinde meydana gelen kazaya yaklaşık 5 kilometrelik alanda 2'si minibüs, 5'i otobüs ve 7'si tır olmak üzere 37 araç karıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, jandarma, polis, AFAD ve Karayolları ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Farklı noktalarda gerçekleşen zincirleme kazada 22 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesiyle çevredeki hastanelere kaldırıldı. İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, şu ana kadar 22 yaralıyı kentteki hastanelere sevk ettiklerini, tedavilerinin sürdüğünü bildirdi.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

TEM Otoyolu'nda 37 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

2 OTOBÜS BARİYERLERE ÇARPTI

Öte yandan Gümüşova rampaları mevkisinde de 2 otobüs bariyerlere çarptı.

Araçların bir kısmının yol kenarına çekilmesiyle İstanbul yönündeki ulaşım, yaklaşık 2 saat tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Çalışmaların 4 saatte tamamlanmasıyla güzergah tamamen araç trafiğine açıldı.

Bölgede kar tipi şeklinde yağmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...