Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de yangın faciası, 80 yaşındaki adam canından oldu

Düzenleyen:
İzmir'de yangın faciası, 80 yaşındaki adam canından oldu

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Konak ilçesinde bir evde meydana gelen yangında 80 yaşındaki adam canından oldu.

İzmir'de bir evde yangın çıktı, 80 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Yangın, dün öğlen saatlerinde İsmet Paşa Mahallesi 3611/2 Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede evin tamamını sardı. Alevlerin yükseldiğini gören mahalleli durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına anında müdahale ederek söndürdü.

80 YAŞINDAKİ ADAM YANARAK ÖLDÜ
Yangının ardından eve giren ekiplerin yaptığı kontrollerde, bir kişinin mahsur kalması sonucu yanarak öldüğünü tespit etti. Yapılan kontrollerde ölen kişinin 80 yaşındaki Aziz Atmaca olduğu belirlendi. Talihsiz adamın cansız bedeni, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, itfaiye ekiplerinin de yangının çıkış nedenini araştırdığı belirtildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...