Covid-19 hastası babasının yerine işe gitti, canından oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Covid-19 hastası babasının yerine işe gitti, canından oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Batman’da petrol istasyonuna giren hırsızlar, Covid-19 hastası olan babasının yerine işe giden 15 yaşındaki genci öldürdü.

Beşiri ilçesinde 15 yaşındaki Ahmet Eren’in babası koronavirüse yakalanarak karantinaya girdi.

Bir çalışanın da hasta olması nedeniyle eleman eksikliği yaşanınca Ahmet Eren babasının yerine işe gitti.

AHMET'İ VURUP, İKİ ÇALIŞANI DA BAĞLADILAR

Gece 03:00'te petrol ofisine gelen maskeli hırsızlar, kendilerine direnene Ahmet Eren'i başından ve göğsünden vurdu. Talihsiz genç aldığı kurşun yaralarıyla olay yerinde hayatını kaybederken, diğer iki çalışanı da olay yerinde bağlayan hırsızlar, kasada bulunan paraları ve bilgisayarları alarak kayıplara karıştı.

Covid-19 hastası babasının yerine işe gitti, canından olduİplerinden kurtulan bir iş yeri çalışanı, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Ahmet Eren'in hayatını kaybettiğini belirledi.
İkiköprü Jandarma ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin olayın aydınlatılması için çalışma başlattığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...