53 yıl sonra Alanya'da kar yağdı: Sahil beyaza büründü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
53 yıl sonra Alanya'da kar yağdı: Sahil beyaza büründü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesine 53 yıl aradan sonra kar ile karışık dolu yağdı. Etkisini kısa sürede gösteren kar esnafı ve vatandaşları şaşırttı.

Türkiye'de etkili olan kar yağışı etkisini yurdun hemen hemen her yerinde hissettiriyor. 53 yıl sonra Alanya'ya yağan kar görenleri hem sevindirdi hem şaşırttı. Öğle saatlerine doğru yağan kar ve dolu nedeniyle sera ve narenciye ağaçları zarar görürken Alanya plajı ise 10 dakika içerisinde sahili beyaz örtüyle kaplandı.

Aniden bastıran kar ve dolu yağışını gören Vatandaşlar, dükkan altlarına sığınırken esnaf ise dışarı çıkarak kar topu oynadı. Cadde ve sokaklar 10 dakika süren kar ve dolu yağışı ile beyaza bürünürken merkezde bulunan seralar zarar gördü.

53 yıl sonra Alanya'da kar yağdı: Sahil beyaza büründü53 yıl sonra yağan karı gören esnaf kar topu oynayarak o anların tadını çıkardı.

'ŞU YAŞIMA KADAR GÖRDÜĞÜM EN TUHAF ŞEY'

Sahilde kar ile karışık yağan doluyu gören bir vatandaş Alanya'da böyle bir şeyle karşılaşmadığını söyledi ve "Şu yaşıma kadar gördüğüm en tuhaf şeyi yaşıyorum. Her yer bembeyaz" ifadelerini kullandı.

53 yıl sonra Alanya'da kar yağdı: Sahil beyaza büründü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...