Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ablasını 15 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü: Cezası belli oldu

Düzenleyen:
Ablasını 15 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü: Cezası belli oldu

YAŞAM Haberleri

Ankara'da ablasını 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Rıfat Arda Canik, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Ankara Mamak'ta uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen Rıfat Arda Canik, 3 Ağustos 2019'da tedavi için kendisini yanına alan ablası Özge Canik Sazlı ile tartışmış, Sazlı'yı saklandığı banyonun kapısını kırdıktan sonra 15 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü.

Gözaltına alınan Rıfat Arda Canik'in psikolojik sorunları olduğunu öne sürmesi üzerine yapılan sağlık kontrollerinde ise herhangi bir rahatsızlığa rastlanılmamıştı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Canik ve avukatı katıldı. Dosyanın tamamlandığını, araştırılacak başka bir husus bulunmadığını belirten mahkeme başkanı, sanığa son sözlerini sordu.

Psikolojik sorunlar yaşadığını ve pişman olduğunu söyleyen Rıfat Arda Canik, beraatini istedi. Daha sonra hükmü açıklayan mahkeme, sanığı "kardeşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...