Güvenlik güçlerinden kaçan şüpheli düştüğü sulama kanalında boğuldu

Güvenlik güçlerinden kaçan şüpheli düştüğü sulama kanalında boğuldu

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa’da hastanedeki güvenlik görevlilerinden kaçan şahıs düştüğü sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içerisinde bulunan Tıp Fakültesi Hastanesinde iddiaya göre güvenlik görevlileri koridorda gezen şüpheli bir şahıs olduğunu fark ederek yanına gitti. Güvenlik görevlilerinin yanına geldiğini gören şahıs kaçarak uzaklaşmaya çalışınca görevliler peşinden koştu. Hastaneden dışarı çıkarak kampüsün yakınlarındaki sulama kanalına düşen şahıs akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

SULAMA KANALINA DÜŞTÜ

Şahsın akıntıya kapılması üzerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden ekipler sulama kanalında arama çalışması başlattı. Şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkartılan şahsın 23 yaşındaki Ferhat Y. olduğu belirlendi. Ceset, olay yerindeki işlemlerinin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Şahsın hastanede ne aradığı konusunda henüz bir bilgi elde edilemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güvenlik güçlerinden kaçan şüpheli düştüğü sulama kanalında boğuldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...