Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karanlıkta görmedi, 5. kattan asansör boşluğuna düştü

Düzenleyen:
Karanlıkta görmedi, 5. kattan asansör boşluğuna düştü

YAŞAM Haberleri

Yeni taşındığı evinde uydusunu tamir ettirmek istedi, başına gelenler şoke etti. Hastaneye kaldırılan talihsiz gencin durumu ağır.

Bursa'nın İnegöl ilçesinden feci bir haber geldi. 33 yaşındaki adam yeni taşındığı evindeki dairye uydu anten taktırmak istedi ne olduysada da ondan sonra oldu. Olay, Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca yolu üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Recep Güleş (33) yeni taşındığı daireye uydu anten taktırmak için tamirci çağırdı. Güleş, tamircilere çatıda takılacak yeri göstermek 5. katın çatısına çıktı. Karanlıkta önünü görmekte zorluk çeken Güleş, 5. kattan asansör boşluğuna düştü. Yaklaşık 10 metre yükseklikten toprak zemine düşen adamın imdadına tamirciler yetişti. Yaralı özel araç ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralı Güleş'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...