Haber alınamayan genç için ekipler seferber oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Haber alınamayan genç için ekipler seferber oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da telefonuna ulaşılamayan gencin yakınları hayatından endişe edince ekiplere haber verdiler. Harekete geçen ekipler merdivenli araç ile şahsın bulunduğu kata çıktı ve gencin uyuyakaldığı tespit etti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan olayda kız arkadaşı telefondan aramak isteyen ancak ulaşılamayan genç için yakınlaarı endişe duymaya başladı. Şahsın hayatından endişe duyan kız arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdivenli araç ile apartmanın dışından şahsın bulunduğu kata çıktı.

KOLTUKTA BULUNDU

Evin penceresinden kontrol amaçlı içeriye girmek isteyen ekipler şahsın kanepede yattığı fark etti. Şahıs kısa süre sonra ekiplerin çıkarttıkları seslere uyanarak pencereyi açtı. 

Haber alınamayan genç için ekipler seferber olduEkipler hayatından endişe edilen gencin bulunduğu kata merdivenle çıktı ve genç ekiplerin çıkarttıkları seslere uyanarak pencereyi açtı.

YAKINLARI DERİN BİR NEFES ALDI

Şahsın herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı ve uyuyakaldığı anlaşılınca yakınları rahat bir nefes aldı ve olay yerindeki tüm ekipler normale döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...