Hastane önünde husumetlisiyle karşılaştı, dehşeti yaşattı

Düzenleyen:
Hastane önünde husumetlisiyle karşılaştı, dehşeti yaşattı

YAŞAM Haberleri

Sakarya’da hastane önünde karşılaştığı husumetlisini vuran şahıs, kaçarak kayıplara karıştı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde husumetlisiyle karşılaşan şahıs dehşeti yaşattı. Silahını çıkarıp husumetlisini  vuran saldırgan, ardından kayıplara karıştı. Polis ekipleri hastane bahçesinde uzun süre boş kovan aradı.

YARALININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Olay, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki kişi hastane bahçesinde karşılaştı. Tartışan iki kişi arasında çıkan kavga esnasında ismi henüz öğrenilemeyen şüpheli silah ile E.Ö. isimli kişiyi vurarak yaraladı. Olay sonrası şüpheli kaçarak kayıplara karışırken, yaralı ise hastanede tedavi altına alındı.

Hastanede korku dolu anların yaşanmasına sebep olan olay sonrasında hastane polisi ve bölgeye sevk edilen ekipler uzun süre boş kovan aradı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...