Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ’den ihraç edilen komiser gider çukurunda öldü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
FETÖ’den ihraç edilen komiser gider çukurunda öldü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana Emniyet Müdürlüğünde görevliyken FETÖ ile irtibatlı olduğu öne sürülerek meslekten ihraç edilen ve aranması olan eski komiser, bir çiftliğin gider çukuruna düşerek hayatını kaybetti.

Sarıçam ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde meydana gelen olayda FETÖ’den aranması olan 48 yaşındakş Mehmet Kargın bir hayvan çiftliğindeki arkadaşının yanına gitti.

Ancak Kargın burada çiftliğin gider çukuruna düştü. Çiftlikte bulunanların yardımıyla Kargın, gider çukurundan çıkarıldı. Bu sırada olay yerine de sağlık ekipleri çağrıldı.

FETÖ’den ihraç edilen komiser gider çukurunda öldü!Ekiplerin yaptığı kontrolde Kargın’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Bunun üzerine Adana İl Jandarma Komutanlığı olayla ilgili çalışma başlattı. Kargın’ın cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Daha sonra Kargın’ın cenazesi yakınları tarafından alınıp toprağa verildi.

FETÖ'DEN ARANIYORDU

Mehmet Kargın, Adana Emniyet Müdürlüğünde komiser olarak görev yaparken FETÖ ile bağlantısı olduğu öne sürülerek 13 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alınıp 21 ay tutuklu kalmıştı.

Kargın gözaltına alındığında “Biz utanacak bir şey yapmadık” diye tepki göstermişti. Daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kargın’ın FETÖ’den aranması olduğu öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...