Kuyumcu hırsızlarına "imitasyon" altın şoku!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kuyumcu hırsızlarına "imitasyon" altın şoku!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da silahla kuyumcu soymaya kalkan hırsızlar, kuyumcudaki kadının kıvrak zekası ile hüsrana uğradı. Vitrindeki altınları isteyen soygunculara 'imitasyon' bilezikleri veren kadın hem canını hem milyonlarca lira değerindeki altınları kurtardı.

Esenyurt'ta maske ve şapkaya bir kuyumcuya giren iki hırsız silah zoruyla vitrindeki altınları istedi.

Kuyumcu kadın ise silah karşısında panikleyerek vitrindeki imitasyon bilezikleri hırsızlara verdi.

Olayın yaşandığı sırada kuyumcu kadının eşinin dükkana gelmesiyle hırsızlar paniklerken, kısa süreli bir itişmenin ardından hırsızlar imitasyon bileziklerle kayıplara karıştı. 

Kuyumcu hırsızlarına "imitasyon" altın şoku!

GERÇEĞİNİ DEĞİL, SAHTESİNİ VERDİ

Yaşanan hırsızlık anlarını anlatan Ümit Cihan, “Hırsızlık bugün 10.40 sıralarında yaşandı. Şapkalı ve maskeli iki kişi dükkana geliyor. Bu şahıslar ilk başta müşteri gibi gözüküp ardından silah çekiyorlar. İçeride de o sırada bir kadın vardı. Eşi poğaça almaya giderken o dükkanda bekliyormuş. Hırsızlarda herhalde adamın gitmesini bekliyorlarmış. Daha sonra ise hırsızlar, kadına vitrindeki bilezikleri vermesini söylemişler. Vitrinde birkaç tane imitasyon bilezik varmış, Allah'tan kadının aklına onları vermek gelmiş. Hırsızlara o bilezikleri verdiği sırada da eşi gelmiş. Dükkanın içerisinde kısa süreli bir itişme yaşanmış. O sırada da hırsızlar kaçmış. Olayda herhangi bir yaralanma olmamış. Sadece iş yeri sahipleri paniklemiş” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...